VITA - йогурт капс. №20 VITA

1  відгук
Код товару: V78146
1  відгук

VITA - йогурт капс. №20 VITA

Сталася помилка зверніться до відділу підтримки.
Код товару:
V78146
Виробник:

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 7.5pt;" data-mce-style="margin: 0cm 0cm 7.5pt;"><b>Дієтична добавка «Симбіотик Прайвіт» («VITA-Йогурт®»)</b></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 7.5pt;" data-mce-style="margin: 0cm 0cm 7.5pt;">Склад: інулін (59,5%), харчові волокна (38,1%), комплекс лакто- і біфідобактерій (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricum,  Bifidobacterium infantis) (2,4%); капсула: желатин.</p><div><br></div><table class="table table-bordered mce-item-table"><tbody><tr><td><b>Вміст:</b><br></td><td>в 1 капсулі<br></td><td>в 2 капсулах<br></td></tr><tr><td><b>Комплекс лакто- і біфідобактерій </b>(Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricum, Bifidobacterium infantis), сумарно<br></td><td>1 х 108 КУО*<br></td><td>2 х 108 КУО*<br></td></tr><tr><td>Інулін<br></td><td>250 мг<br></td><td><p>500 мг</p></td></tr><tr><td>Харчові волокна<br></td><td>160 мг<br></td><td>320 мг<br></td></tr></tbody></table><div><div>Країна походження основних інгредієнтів відрізняється від країни походження продукту: бактерії – Італія, інулін - Бельгія, харчові волокна - Франція.</div><div><b>Спосіб вживання та рекомендована добова доза:</b> для дітей у віці 3-12 років: по 1 капсулі 1 раз на добу. Дорослим та дітям віком від 12 років - по 1 капсулі 2 рази на добу.</div><div>Рекомендовано приймати під час їжі. Для дітей і дорослих, які не можуть проковтнути капсулу, капсулу можна відкрити безпосередньо перед вживанням і розмішати її вміст із прохолодною рідиною (сік, вода та ін.) або їжею.</div><div>Не додавати до гарячого! Курс приймання - не менше 10 днів залежно від стану.</div><div><b>Подальший термін приймання узгоджується з лікарем</b>.</div><div><b>Рекомендації до споживання:</b> комплекс, що містить ліофілізовані життєздатні лакто- і біфідобактерії і пребіотики (харчові волокна і інулін), який сприяє підтриманню і відновленню балансу нормальної мікрофлори кишечника, покращенню функціонального стану кишечника, підтриманню рівноваги імунної системи і підвищенню неспецифічної резистентності організму.</div><div>Перед вживанням рекомендується консультація лікаря.</div><div>Лакто- і біфідобактерії, що входять до складу, виживають при проходженні через шлунково-кишковий тракт та зберігають свою активність.</div><div>Згідно загальнодоступних даних наукових досліджень лакто- і біфідобактерії, що входять до складу Симбіотика, мають наступні властивості:</div><div>•<span style="white-space: pre;" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>за рахунок антагоністичної активності по відношенню до патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, перешкоджають їх розмноженню і прикріпленню до слизової оболонки кишечника, таким чином сприяють підтриманню та захисту нормальної мікрофлори кишечника, в тому числі при прийомі антибіотиків, препаратів для зниження шлункової секреції (при лікуванні виразкової хвороби, гастро-езофагальної рефлюксної хвороби та ін.), при зміні клімату та харчування під час подорожей, при незбалансованому харчуванні, дії стресових факторів тощо;</div><div>•<span style="white-space: pre;" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>сприяють відновленню рівноваги мікрофлори кишечника та покращенню загального стану при порушенні нормального складу біоценозу кишечника, в тому числі, що супроводжується здуттям, діареєю або закрепом, дискомфортом в черевній порожнині;</div><div>•<span style="white-space: pre;" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>сприяють активізації місцевого та системного імунного захисту, підвищенню опірності організму до збудників застудних та кишкових інфекцій;</div><div>•<span style="white-space: pre;" data-mce-style="white-space: pre;"> </span>сприяють покращенню травлення, засвоєнню молочних продуктів і їх переносимості, допомагають засвоєнню поживних речовин.</div><div>Інулін і харчові волокна є пребіотиками – речовинами, які засвоюються кишковою мікрофлорою і сприяють її розмноженню та активному росту. Що, в свою чергу, сприяє підтриманню нормальної мікрофлори і покращенню функціонального стану кишечника, в тому числі, його моторно-евакуаторної функції.</div><div>Містить бактерії виробництва Італії.</div><div>Не містить ароматизаторів, барвників, консервантів. Без ГМО.</div><div><b>Дієтична добавка.</b></div><div><b> Не є лікарським засобом. </b></div><div><b>Застереження при застосуванні: </b>індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.</div><div>Прийом під час вагітності і лактації тільки після консультації лікаря. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендованої добової дози.</div><div>Харчові волокна можуть мати зовнішній вигляд - білий або жовтуватий порошок. Відхилення по кольору дозволяються від сірого до жовтого і не впливають на якість та функціональні властивості продукту. В залежності від партії продукту капсули можуть бути різного кольору і по-різному розміщені в блістері, що не впливає на якість продукту. Допускається злежування (грудкування) вмісту капсули через наявність інуліну, що не впливає на якість і безпеку продукту.</div><div>Заходи безпеки: зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати при пошкодженій упаковці. </div><div>Номер партії (L) та дата завершення мінімального терміну придатності «Краще спожити до кінця» вказані на упаковці.</div><div><b>Умови зберігання: зберігати у сухому, захищеному від світла місці за температури до +25 °С та відносній вологості не вище 75 %.</b></div><div><b>Упаковка: 20 капсул масою нетто по 0,42 г (±10%)  кожна.</b></div><div><b>Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.</b></div><div>*Фактична кількість (активність) бактерій залежить від використаного аналітичного методу. Кількість бактерій визначена згідно з ISO 4833-1:2013.</div><div>ТУ У 10.8-39565834-001:2015 </div><div><br></div></div>

Аптека 31 - Аптекар

Київ, вул. Берковецька, 6
08:30 - 20:30
Упаковка

Аптека 4 - Аптекар

Київ, вул. Лисківська, 12/1
08:00 - 20:00
Упаковка

Аптека 117 - Аптекар

Київ, вул. Е. Чавдар, 2, пом. 189
08:00 - 21:00
Упаковка

Аптека 39 - Аптекар

Київ, вул. Миколи Лаврухіна, 4
08:00 - 21:00
Упаковка
Сталася помилка зверніться до відділу підтримки.
Думка експерта
[
  {
    "product_id": "4978880699916060",
    "product_name": "VITA - йогурт капс. №20",
    "eo_text_ru": "
VITA-йогурт капс. №20
Вита-йогурт – диетическая добавка, в которую включены пре- и пробиотики. Активные вещества добавки для функционального питания – это:

  • лакто- и бифидобактерии;
  • инулин;
  • пищевые волокна.

Комплекс жизнеспособных лакто- и бифидобактерий необходим для коррекции микробиоты ЖКТ. Они «вытесняют» патогенные и условно-патогенные микроорганизмы, увеличивая долю полезных. Благодаря микрофлоре кишечника происходит:

  • усвоение большинства полезных веществ;
  • детоксикация метаболитов, поступающих в кишечник;
  • синтез витаминов и множества биоактивных веществ;
  • регуляция моторики ЖКТ;
  • белковый, жировой и углеводный обмен;
  • антиканцерогенная защита;
  • повышение иммунитета;
  • нормализация чувствительности к инсулину;
  • регулирование артериального давления и др.

Но для того, чтобы бактерии могли размножаться и функционировать, им необходимо питание. В капсулы введен инулин – это продукт переработки корня цикория, так называемый «фруктан». Он типичный пребиотик – полисахарид не расщепляется в кишечнике, транспортируется в толстую кишку, где утилизируется микроорганизмами. Таким образом, инулин –  пища для бифидо- и лактобактерий, способствующая:

  • увеличению массы микробиоты;
  • снижению рН химуса;
  • увеличению числа лактобактерий и подавлению активности колиформных (группы кишечной палочки) бактерий.

Не менее важны для жизнедеятельности микрофлоры кишечника пищевые волокна. Так как в ЖКТ отсутствуют ферменты, расщепляющие клетчатку, то она в неизменном виде попадает в толстый кишечник, где выступает в роли субстрата для микробиоты.
В процессе ферментации высвобождается энергия, необходимая для жизнедеятельности бактерий и образуется материал, нужный для построения, деления клеток. В свою очередь, микроорганизмы, перерабатывая пищевые волокна, выделяют короткоцепочечные жирные кислоты, необходимые для нормального функционирования эпителия толстой кишки.
VITA-йогурт – эффективное средство для поддержания, восстановления нормальной микрофлоры. Добавку рекомендуют в качестве лечебного средства при дисбактериозе и в качестве профилактики дисбиоза при некоторых патологиях, приеме антибиотиков, погрешностях питания.

", "eo_text_ua": "
VITA-йогурт капс. №20
Віта-йогурт - дієтична добавка, в яку включені пре- і пробіотики. Активні речовини добавки для функціонального харчування - це:

  • лакто-і біфідобактерії;
  • інулін;
  • харчові волокна.

Комплекс життєздатних лакто-і біфідобактерій необхідний для корекції мікробіоти ШКТ. Вони «витісняють» патогенні і умовно-патогенні мікроорганізми, збільшуючи частку корисних. Завдяки мікрофлорі кишечника відбувається:

  • засвоєння більшості корисних речовин;
  • детоксикація метаболітів, що надходять в кишечник;
  • синтез вітамінів і безлічі біоактивних речовин;
  • регуляція моторики шлунково-кишкового тракту;
  • білковий, жировий і вуглеводний обмін;
  • антиканцерогенний захист;
  • підвищення імунітету;
  • нормалізація чутливості до інсуліну;
  • регулювання артеріального тиску та ін.

Але для того, щоб бактерії могли розмножуватися і функціонувати, їм необхідно живлення. В капсули введений інулін - це продукт переробки кореня цикорію, так званий «фруктан». Він типовий пребіотик - полісахарид не розщеплюється в кишечнику, транспортується в товсту кишку, де утилізується мікроорганізмами. Таким чином, інулін - їжа для біфідо-і лактобактерій, що сприяє:

  • збільшенню маси мікробіоти;
  • зниженню рН хімусу;
  • збільшенню числа лактобактерій і придушення активності коліформних (групи кишкової палички) бактерій.

Не менш важливі для життєдіяльності мікрофлори кишечника харчові волокна. Так як в шлунково-кишковому тракті відсутні ферменти, що розщеплюють клітковину, то вона в незмінному вигляді потрапляє в товстий кишечник, де виступає в ролі субстрату для мікробіоти.
В процесі ферментації вивільняється енергія, необхідна для життєдіяльності бактерій і утворюється матеріал, потрібний для побудови, ділення клітин. У свою чергу, мікроорганізми, переробляючи харчові волокна, виділяють коротколанцюгові жирні кислоти, необхідні для нормального функціонування епітелію товстої кишки.
VITA-йогурт - ефективний засіб для підтримки, відновлення нормальної мікрофлори. Добавку рекомендують як лікувальний засіб при дисбактеріозі і в якості профілактики дисбіозу при деяких патологіях, прийомі антибіотиків, погрішності харчування.
", "e_name_ru": "Лобанов Андрей Игоревич", "e_name_ua": "Лобанов Андрій Ігорович", "e_id": "2519732457662580440", "e_photo": "upload/a7dcbf90-9526-11eb-82aa-c107b1c640ca.jpg" } ]
Лобанов Андрій Ігорович
"
VITA-йогурт капс. №20
Вита-йогурт – диетическая добавка, в которую включены пре- и пробиотики. Активные вещества добавки для функционального питания – это:

  • лакто- и бифидобактерии;
  • инулин;
  • пищевые волокна.

Комплекс жизнеспособных лакто- и бифидобактерий необходим для коррекции микробиоты ЖКТ. Они «вытесняют» патогенные и условно-патогенные микроорганизмы, увеличивая долю полезных. Благодаря микрофлоре кишечника происходит:

  • усвоение большинства полезных веществ;
  • детоксикация метаболитов, поступающих в кишечник;
  • синтез витаминов и множества биоактивных веществ;
  • регуляция моторики ЖКТ;
  • белковый, жировой и углеводный обмен;
  • антиканцерогенная защита;
  • повышение иммунитета;
  • нормализация чувствительности к инсулину;
  • регулирование артериального давления и др.

Но для того, чтобы бактерии могли размножаться и функционировать, им необходимо питание. В капсулы введен инулин – это продукт переработки корня цикория, так называемый «фруктан». Он типичный пребиотик – полисахарид не расщепляется в кишечнике, транспортируется в толстую кишку, где утилизируется микроорганизмами. Таким образом, инулин –  пища для бифидо- и лактобактерий, способствующая:

  • увеличению массы микробиоты;
  • снижению рН химуса;
  • увеличению числа лактобактерий и подавлению активности колиформных (группы кишечной палочки) бактерий.

Не менее важны для жизнедеятельности микрофлоры кишечника пищевые волокна. Так как в ЖКТ отсутствуют ферменты, расщепляющие клетчатку, то она в неизменном виде попадает в толстый кишечник, где выступает в роли субстрата для микробиоты.
В процессе ферментации высвобождается энергия, необходимая для жизнедеятельности бактерий и образуется материал, нужный для построения, деления клеток. В свою очередь, микроорганизмы, перерабатывая пищевые волокна, выделяют короткоцепочечные жирные кислоты, необходимые для нормального функционирования эпителия толстой кишки.
VITA-йогурт – эффективное средство для поддержания, восстановления нормальной микрофлоры. Добавку рекомендуют в качестве лечебного средства при дисбактериозе и в качестве профилактики дисбиоза при некоторых патологиях, приеме антибиотиков, погрешностях питания.

"
"
VITA-йогурт капс. №20
Віта-йогурт - дієтична добавка, в яку включені пре- і пробіотики. Активні речовини добавки для функціонального харчування - це:

  • лакто-і біфідобактерії;
  • інулін;
  • харчові волокна.

Комплекс життєздатних лакто-і біфідобактерій необхідний для корекції мікробіоти ШКТ. Вони «витісняють» патогенні і умовно-патогенні мікроорганізми, збільшуючи частку корисних. Завдяки мікрофлорі кишечника відбувається:

  • засвоєння більшості корисних речовин;
  • детоксикація метаболітів, що надходять в кишечник;
  • синтез вітамінів і безлічі біоактивних речовин;
  • регуляція моторики шлунково-кишкового тракту;
  • білковий, жировий і вуглеводний обмін;
  • антиканцерогенний захист;
  • підвищення імунітету;
  • нормалізація чутливості до інсуліну;
  • регулювання артеріального тиску та ін.

Але для того, щоб бактерії могли розмножуватися і функціонувати, їм необхідно живлення. В капсули введений інулін - це продукт переробки кореня цикорію, так званий «фруктан». Він типовий пребіотик - полісахарид не розщеплюється в кишечнику, транспортується в товсту кишку, де утилізується мікроорганізмами. Таким чином, інулін - їжа для біфідо-і лактобактерій, що сприяє:

  • збільшенню маси мікробіоти;
  • зниженню рН хімусу;
  • збільшенню числа лактобактерій і придушення активності коліформних (групи кишкової палички) бактерій.

Не менш важливі для життєдіяльності мікрофлори кишечника харчові волокна. Так як в шлунково-кишковому тракті відсутні ферменти, що розщеплюють клітковину, то вона в незмінному вигляді потрапляє в товстий кишечник, де виступає в ролі субстрату для мікробіоти.
В процесі ферментації вивільняється енергія, необхідна для життєдіяльності бактерій і утворюється матеріал, потрібний для побудови, ділення клітин. У свою чергу, мікроорганізми, переробляючи харчові волокна, виділяють коротколанцюгові жирні кислоти, необхідні для нормального функціонування епітелію товстої кишки.
VITA-йогурт - ефективний засіб для підтримки, відновлення нормальної мікрофлори. Добавку рекомендують як лікувальний засіб при дисбактеріозі і в якості профілактики дисбіозу при деяких патологіях, прийомі антибіотиків, погрішності харчування.
"
VITA-йогурт капс. №20
Віта-йогурт - дієтична добавка, в яку включені пре- і пробіотики. Активні речовини добавки для функціонального харчування - це:

  • лакто-і біфідобактерії;
  • інулін;
  • харчові волокна.

Комплекс життєздатних лакто-і біфідобактерій необхідний для корекції мікробіоти ШКТ. Вони «витісняють» патогенні і умовно-патогенні мікроорганізми, збільшуючи частку корисних. Завдяки мікрофлорі кишечника відбувається:

  • засвоєння більшості корисних речовин;
  • детоксикація метаболітів, що надходять в кишечник;
  • синтез вітамінів і безлічі біоактивних речовин;
  • регуляція моторики шлунково-кишкового тракту;
  • білковий, жировий і вуглеводний обмін;
  • антиканцерогенний захист;
  • підвищення імунітету;
  • нормалізація чутливості до інсуліну;
  • регулювання артеріального тиску та ін.

Але для того, щоб бактерії могли розмножуватися і функціонувати, їм необхідно живлення. В капсули введений інулін - це продукт переробки кореня цикорію, так званий «фруктан». Він типовий пребіотик - полісахарид не розщеплюється в кишечнику, транспортується в товсту кишку, де утилізується мікроорганізмами. Таким чином, інулін - їжа для біфідо-і лактобактерій, що сприяє:

  • збільшенню маси мікробіоти;
  • зниженню рН хімусу;
  • збільшенню числа лактобактерій і придушення активності коліформних (групи кишкової палички) бактерій.

Не менш важливі для життєдіяльності мікрофлори кишечника харчові волокна. Так як в шлунково-кишковому тракті відсутні ферменти, що розщеплюють клітковину, то вона в незмінному вигляді потрапляє в товстий кишечник, де виступає в ролі субстрату для мікробіоти.
В процесі ферментації вивільняється енергія, необхідна для життєдіяльності бактерій і утворюється матеріал, потрібний для побудови, ділення клітин. У свою чергу, мікроорганізми, переробляючи харчові волокна, виділяють коротколанцюгові жирні кислоти, необхідні для нормального функціонування епітелію товстої кишки.
VITA-йогурт - ефективний засіб для підтримки, відновлення нормальної мікрофлори. Добавку рекомендують як лікувальний засіб при дисбактеріозі і в якості профілактики дисбіозу при деяких патологіях, прийомі антибіотиків, погрішності харчування.
Сталася помилка зверніться до відділу підтримки.
Сталася помилка зверніться до відділу підтримки.